«Соло на валторні» (ФОТО)

Червень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1260 | Коментарі: 0

5 червня 2012 року в рамках роботи «Літературної вітальні» напередодні Дня журналіста в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулася творча зустріч із знаним мистецтвознавцем, заслуженим журналістом України Броніславом Петровичем Куманським із творчою інтелігенцією краю, відвідувачами та співробітниками музею.

Броніслав Петрович з притаманним йому гумором розповідав аудиторії про свої буремні юнацькі роки, як саме він став мистецтвознавцем і якими шляхами прийшов у журналістику. Згадував про нелегку й цікаву роботу в газеті «Молодий комунар», «Кіровоградська правда», «Народне слово», про зустрічі з відомими акторами, поетами, художниками, письменниками. Також Броніслав Куманський презентував недавно видану повість «Соло на валторні», в якій розповідається про життя українського містечка 60-80-х рр. ХХ ст. та її головного героя - Пенделя. У виконанні автора прозвучав навіть уривок з цієї повісті.
Творча зустріч пройшла в теплій, гумористичній та доброзичливій атмосфері, мала численні схвальні відгуки гостей музею. Друзі та колеги по перу привітали Броніслава Петровича з таким письменницьким дебютом і побажали йому подальших творчих злетів, успіхів і наснаги.

Леся Дмітрієва, науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею

«Соло на валторні» (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool