Сьогодні у Кіровограді пролунав сигнал «Збір-Аварія»

Вересень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1831 | Коментарі: 0

З метою підтримання готовності особового складу до оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації Управлінням ДСНС проводяться раптові перевірки за сигналом «Збір-Аварія».

23 вересня була проведена перевірка апарату Управління, пожежно-рятувальних підрозділів та аварійно-рятувального загону спецпризначення. Отримавши сигнал, усі працівники прибули до підрозділів у визначений керівними документами термін та були готовими до виконання завдань, передбачених посадовими інструкціями. При перевірці була забезпечена стовідсоткова явка особового складу. Таким чином за результатами перевірки встановлено, що особовий склад Кіровоградського гарнізону готовий до виконання дій за призначенням.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool