Сьогодні немає свободи слова, а демократію замінила жорстка цензура,- Андрій Маліцький

Червень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 748 | Коментарі: 0

Заступник голови обласної організації «Опозиційного блоку», депутат Кіровоградської районної ради Андрій Маліцький заявляє, що чинна влада сьогодні запровадила жорстку цензуру у підконтрольних їй медіа, повідомляє КП.

– Сьогодні немає свободи слова. Демократію замінила жорстка цензура. Особливо це стосується Кіровоградського району, де голова робить усе можливе, щоб «інакомислячі» не друкувалися у тамтешній газеті. Оце вони називають демократією?! Смішно, коли влада чіпляється за ЗМІ, щоб приховати свою неспроможність, – наголосив Маліцький.
Депутат переконаний, тільки тоді зміниться держава, коли в ній вільно почуватимуться журналісти.
– Саме свобода слова – це гарантія успішного розвитку України, області, району… І в сьогоднішній ситуації, коли держава переживає складну кризу, коли суспільство має приймати рішення, давати оцінку політикам і владі, робота журналістів надзвичайно важлива. Людям потрібна інформація, людям потрібна правда, – підкреслив Маліцький і подякував тим медіа, які дають можливість на своїх шпальтах, в ефірах висловити позицію кожному.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool