Сьогодні на каналі «Кіровоград» в Ток -шоу «МИ» невідомі факти про Чорнобиль

Квітень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 2083 | Коментарі: 0

Завтра, увесь світ у черговий - 26 раз, говоритиме про Чорнобиль.

 

До пам’ятників нестимуть квіти, лунатимуть традиційні для цього дня промови .А вже за кілька днів посадовці , політики, громадськість про трагедію знову забудуть … до чергової річниці.
Цілодобово і незалежно від пори року про Чорнобильську катастрофу пам’ятають тільки ті, хто безпосередньо брав участь в ліквідації вибуху на четвертому енергоблоці.
Хотіли б забути, але не можуть. Віддане у боротьбі з «мирним» атомом здоров’я щораз нагадує про дні проведені в епіцентрі трагедії.
Одними з перших у Чорнобиль прибули військовослужбовці строкової служби спецполку міліції. Серед них були і наші сьогоднішні гості:
Сергій Валентинович Давидяк (ліквідатор 2 категорії), Ігор Філіпенко (ліквідатор 2 категорії), Олег Височин (ліквідатор 2 категорії).

У квітні 1986 їм було 18 – 19 років .


Ексклюзивне відео, невідомі факти про Чорнобиль сьогодні о 19.45 в Ток -шоу «МИ» на каналі «Кіровоград» 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool