Сьогодні кропивничани Олександр Працков та Олексій Козачинський почнуть на СТБ пошук великого скарбу

Березень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 2667 | Коментарі: 0

«Світами за скарбами» – нове грандіозне тревел-шоу від телеканалу СТБ, в якому учасники будуть боротися за грошовий приз, відвідуючи різні країни. Перший випуск проекту виходить в ефір вже  3.03.2018 інформує zaskarbamy.stb.ua

По-перше, в «Світами за скарбами» 1 випуску ми познайомимося з першими учасниками. Фешн-зірка міста Кропивницький Олександр Працков і конкурент самого Олега Винника (!) Олексій Козачинський почнуть пошук великого скарбу з маленького завдання. Їм потрібно заробити перший гонорар на проекті своїм голосом! Скільки грошей зможуть зібрати зірки-жебраки і для чого – дізнайтеся в суботу, о 19:00 в ефірі телеканалу СТБ, а о 21:30 дивіться онлайн «Світами за скарбами» 1 випуск від 03.03.2018 на офіційному сайті. Найяскривіші пригоди цієї весни починаються  Не пропустіть!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool