Снайпери з Кропивницького здобули три «бронзи»

Вересень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

Із 15 по 20 вересня у Львові проходив чемпіонат України зі стрільби кульової серед дорослих у відкритих приміщеннях. Кіровоградську область представляли спортсмени обласної школи вищої спортивної майстерності та Комплексної дитячо-юнацької спортивної школа № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради, які є також членами фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Представниця Кропивницького Тетяна Селедцова у вправі МП-5 (стрільба з малоколіберного пістолета на відстані 25 м.) набравши у кваліфікаційних змаганнях 584 бали, виконала норматив Майстра спорту України міжнародного класу зі стрільби кульової. У фіналі Тетяна Селедцова посіла шосте місце.

Жіноча команда у складі Альони Шевченко, Сабіни Ібрагімової та Тетяни Селедцової у вправі ПП-2 (пневматичний пістолет, відстань 10 м.) посіла 3 командне місце. Чоловіча команда у складі Олександра Зайцева, Романа Неводничого та Юрія Беринді у вправі МП-10 (малоколіберний пістолет, відстань 25 м., швидкісна стрільба) стала бронзовим призером.

В особистому заліку Роман Неводничий у вправі РП-5 (стрільба з крупнокаліберного револьверу) завоював бронзову медаль.
Тренують спортсменів Ілгам Ібрагімов та Олександр Зайцев.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool