Сміттєзвалище біля Знам'янки необхідно впорядкувати до 20 травня - завдання від голови облдержадміністрації.

Квітень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

Під час апаратної наради голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко у черговий раз порушив питання про необхідність впорядкування сміттєзвалища, що розташоване біля Знам'янки. Він зауважив, що навіть узбіччя об’їзної дороги навколо міста засмічені побутовими відходами.

Директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олександр Ковтунов повідомив, що минулого тижня на виконання його доручення було здійснено кілька виїздів на зазначений об’єкт.

За їх результатами міською радою міста Знам'янки підготовлено екологічний запит до облдержадміністрації, по якому прийняте позитивне рішення щодо фінансування відповідних заходів. Він запевнив, що необхідні роботи будуть виконані протягом 20 робочих днів, зокрема, проведено обвалування та ущільнення території звалища, а також прибрано усі побутові відходи, що знаходяться за його межами.

Сергій Кузьменко визначив 20 травня, як крайній термін, до якого на міському сміттєзвалищі та прилеглій до нього території має бути наведений лад. Саме до цього часу дорожники області планують ввести в експлуатацію об’їзну дорогу навколо Знам'янки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool