Служба порятунку Кіровоградщини для дітей зі Сходу

Липень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Влаштування громадян, які перемістилися на Кіровоградщину з районів проведення антитерористичної операції, є одним з пріоритетних завдань обласної влади.

Особливу увагу приділяє цьому питанню голова обласної державної адміністрації Олександр Петік. Завдяки такому грунтовному підходу декілька днів тому вдалося відправити гуманітраний вантаж на Слов’янськ та робляться і будуть зроблені ще багато добрих справ.
Тож, у співпраці з органами місцевого самоврядування та небайдужими підприємцями продовжує допомагати мешканцям Східних областей і пожежно-рятувальна служба. Виконуючи надважливе завдання Президента, рятувальники роблять усе можливе, щоб наші співвітчизники почували себе на Кіровоградщині, як вдома. З цією метою днями організували екскурсію до обласного краєзнавчого музею. А психологами Управління ДСНС проводиться активна робота щодо адаптації громадян на нових місцях. Мова йде не лише про тих людей, які розселилися за підтримки місцевих органів влади, але й про тих громадян, які проживають у родичів чи знайомих та теж потребують моральної підтримки у стресовій ситуації.
А для дітей, які приїхали до нас важливо ще й якомога швидше повернутися до мирного життя, до його яскравих барв та світлих дитячих вражень. Для цього Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій організувало для дітлахів поїздку в Дендропарк, один з найкращих парків України. 13 дітей приїхали зі Світловодська, а 7, серед яких і зовсім маленькі, зараз проживають у Кіровограді. Атракціони, екскурсія, морозиво та цікаві конкурси – ось те, що підготували рятувальники для маленьких співгромадян. На згадку про подорож до обласного центру рятувальники подарували дітям книги про наш край та тематичні розмальовки. Діти, які вже пережили чимало, посміхалися та раділи, а це вже є переконливим доказом того, що усім нам вдасться разом виростити наше майбутнє у мирі та спокої.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool