Служба порятунку «101» звертається до мешканців Кіровоградщини

Листопад 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

У минулому столітті Україна пережила три голодомори. Наймасовішим і найжорстокішим був голодомор 1932‒33 років, через те що не був наслідком стихійного лиха, посухи чи неврожаю. Він став результатом навмисної політики тоталітарного режиму. За підрахунками істориків, у часи голодомору в Україні померло від 5 до 9 мільйонів людей.

Щорічно в четверту суботу листопада ми в глибокій скорботі вшановуємо пам’ять жертв голодоморів в Україні. Традиційно в цей день українці відвідують поминальне богослужіння, покладають символічні горщики з зерном та квіти до меморіалів Голодомору, а також запалюють свічки пам’яті у своїх оселях.

Служба порятунку «101» звертається до громадян із проханням дотримуватись встановлених правил пожежної безпеки. Будьте обережні та обачливі під час використання свічок та лампадок: ставте їх на негорючі поверхні, подалі від фіранок, стежте, щоб поряд не було паперу та предметів і речовин, що легко загораються, не дозволяйте дітям запалювати свічки без нагляду дорослих та не розпилюйте поблизу вогню аерозолі. Подбайте про безпеку у вашій оселі!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool