Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області нагадує

Червень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

з 1 червня обмежено рух автотранспорту у спеку

Чим гарячіше на вулиці, тим вразливіша дорога. Високі температури викликають нагрівання асфальтобетонного покриття, а оскільки його температура значно вища, аніж температура повітря, від сильного навантаження утворюється колійність.
Із метою збереження мережі автомобільних доріг від передчасних руйнувань та недопущення утворення деформацій покриття Службою автомобільних доріг у Кіровоградській області з 10.00 до 22.00 години при температурі повітря вище 28 градусів С на території області введено тимчасове обмеження руху великовагового автотранспорту (загальною вагою понад 24 т та навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн).
Таке рішення законодавчо обгрунтоване ч. 3 ст. 12, 27 ЗУ "Про дорожній рух", ст 12 ЗУ "Про автомобільні дороги" та "Порядком тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування"
Відстій великовагового автотранспорту на період спекотної погоди здійснюється на існуючих стоянках та майданчиках відпочинку, в тому числі біля об’єктів сервісу.

Інформація про стоянки та місці відстою автотранспорту

Обмеження буде здійснюватися на автодорогах з інтенсивним рухом:
Н-14 Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв;
М-22 Полтава-Олександрія;
М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка;
М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине;
Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя;
Південний обхід м. Кіровоград
Інформацію про умови обмеження руху на період спекотної погоди по всій території України та перелік майданчиків для відстою транспорту розміщено на офіційному сайті Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) за адресою: www.ukravtodor.gov.ua.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool