Служба автомобільних доріг передала на баланс Кіровоградської ОДА частину доріг загального користування

Січень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 811 | Коментарі: 0

Відтепер на балансі Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області залишилися тільки дороги державного значення – з індексами «М», «Н», «Р» і «Т».

У листопаді минулого року Державне агентство видало наказ "Про передачу об’єктів права державної власності". Відповідно до цього наказу голова Кіровоградської ОДА підписав розпорядження "Про передачу доріг загального користування місцевого значення до сфери управління Кіровоградської обласної державної адміністрації». Відповідно до акту прийому-передачі, 591 об’єкт місцевих автомобільних доріг тепер підпорядковується департаменту інфраструктури та промисловості ОДА.

Розподіл відбувся по всій території України у рамках процесу децентралізації системи управління дорожнім господарством, ініційованим центральною владою.

Протягом перехідного періоду до 2019 року замовником робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення визначено Службу автомобільних доріг.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool