Слідчо-оперативні підрозділи Міндоходів утричі скоротили безпосередні контакти з бізнесом

Грудень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Сьогодні діяльність слідчо-оперативних підрозділів Міндоходів орієнтована на роботу з базами даних і аналітично-інформаційними системами без фактичного втручання у господарську діяльність підприємців.

Про це заявив начальник Головного слідчого управління фінансових розслідувань Міндоходів Анатолій Яковинець під час Всеукраїнської науково-практичної конференції, яка нещодавно відбулася у Харкові у Національному університеті «Юридична академія імені Ярослава Мудрого».
За словами керівника Головного слідчого управління фінансових розслідувань, у кримінальних провадженнях, які розслідуються слідчими органів доходів і зборів, під вартою не утримується жодна особа. За підозрою у вчинені злочину затримано у 12 разів менше осіб, ніж минулого року, при цьому всі затримані звільненні слідчими-суддями у зв’язку із внесення застави, загальний розмір якої у 6 разів перевищує їх розмір, внесений за аналогічний період минулого року.
Збільшилась ефективність діяльності слідчих підрозділів Міндоходів. І хоча до суду за підсумками року планується направити таку ж кількість проваджень як і за минулий чи позаминулий роки, ефективне застосування стимулюючих норм про звільнення особи від кримінальної відповідальності при повному відшкодуванні завданих державному бюджету збитків, дозволило у 1,5 раза збільшити добровільне відшкодування збитків у провадженнях про ухилення від сплати податків та майже на 20 відсотків збільшити відшкодування збитків по всіх направлених до суду кримінальних провадженнях.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool