Слідчі з Кіровоградщини пройшли інструктаж перед виїздом

Квітень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

Раніше вони подолали непрості етапи відбору: тестування, заліки та співбесіди. Все це для того, щоб по завершенню заключного – спеціального курсу навчання, який пройдуть в Криворізькому факультеті Дніпропетровського Державного університету внутрішніх справ, приступити до виконання службових завдань на посадах слідчих.

Аби розповісти майбутнім слухачам про умови навчання, наявні матеріально-технічні можливості вишу, правила внутрішнього розпорядку та умови побуту, на зустріч із колективом молодих слідчих прибув завідувач відділу первинної професійної підготовки поліцейських Криворізького факультету ДДУВС Олександр Савченко. Разом з ним із поліцейськими також спілкувалися тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління кадрового забезпечення Нацполіції області Антон Апостолов та заступник керівника кадрового апарату Олена Яковенко.
Питання, що цікавили присутніх, стосувалися навчального процесу.

Відповідаючи на них, Олександр Савченко запевнив, що навчальний заклад, крім високопрофесійного викладацького колективу, має необхідну технічну базу для якісного навчання спеціалістів.

- Навчальний процес для присутніх тут слухачів розпочнеться з 18 квітня у місті Кривий Ріг. Спеціальний курс навчання триватиме не більше чотирьох місяців. За цей час необхідно буде якісно засвоїти матеріал, аби підтвердити набуті знання під час заліків. Навчальний заклад, до якого ви прибуваєте, займає чільне місце серед відомчих вишів системи МВС. І ми сподіваємося, що час відведений для навчання буде для вас корисним та цікавим, – зазначив Олександр Вікторович.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool