Славетні педагогічні традиції повинні бути підкріплені якісними умовами для навчання дітей,- Сергій Кузьменко

Грудень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час щопонеділкової апаратної наради.

Нагадаємо, що минулого тижня Сергій Кузьменко у рамках робочої поїздки завітав до школи-ліцею імені Василя Сухомлинського у Павлиші.

У вересні наступного року тут проходитимуть пам’ятні заходи, присвячені 100-річному ювілею видатного педагога-гуманіста. До навчального закладу, де він викладав та був директором, приїдуть зарубіжні гості, а також педагоги та науковці з усієї України.

Голова облдержадміністрації відзначив, що для області 100-річчя Василя Сухомлинського є знаковою подією, а тому під час підготовки до пам’ятних заходів необхідно подбати про створення комфортних умов для гостей, які приїдуть до Павлиша. Також має бути проведена реконструкція меморіального музею видатного педагога, але при умові, що буде повністю збережено автентичність музейного закладу. Разом з тим, враховуючи, що у школі, що є опорною, навчається більше 400 дітей, тут мають бути створені умови, що відповідають сучасним стандартам.

Сергій Кузьменко доручив управлінню капітального будівництва облдержадміністрації у найкоротший термін визначити на території школи-ліцею імені Василя Сухомлинського місце під новий навчальний корпус. Він також висловив сподівання, що депутатський корпус обласної ради та громади Онуфріївського району і Павлиша підтримають таку ініціативу. Адже, разом із підтримкою педагогічних традицій, якими славиться Кіровоградщина, необхідно дбати про те, щоб діти мали можливість вчитися у комфортних умовах та отримували якісні знання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool