«Скринька довіри» начальника УМВС Кіровоградщини

Вересень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1637 | Коментарі: 0

Про це головний міліціонер області Сергій Кондрашенко особисто повідомив представникам ЗМІ під час прес-конференції, що відбулася сьогодні у відомстві.

- Скринька була створена з моєї ініціативи і для того, аби прийняти таке рішення, знадобилося зовсім небагато часу. Упевнений, для зручного спілкування з людьми – вона дуже потрібна. Це звичайний поштовий сервіс, до якого мають доступ усі без виключення користувачі мережі Інтернет. Інформацію про його роботу попередньо було анонсовано в обласному та районних центрах, - розповів Сергій Григорович.
Очільник відомства зокрема зазначив, що в УМВС особистий прийом громадян він проводить щопонеділка, виїзні прийоми за окремим графіком. Але є люди, які через різні причини не мають змоги дістатися до того чи іншого населеного пункту, є категорія громадян, які хочуть спілкуватися лише з начальником Управління і ні з ким іншим. Буває й так, що розповісти про щось важливе заявник бажає лише за умови, коли не буде себе називати. І таких «але» й справді є чимало.
«Саме тому ми і створили електронну скриньку довіри. Вона працює з 10 вересня. Доступ до неї маю особисто. Повідомлення, які на неї надходитимуть, автоматично знаходитимуться на моєму контролі і підлягатимуть негайному розгляду», - запевнив Сергій Кондрашенко.
Через представників ЗМІ начальник УМВС звернувся до усіх жителів Кіровоградщини з проханням у разі наявної в них інформації про будь-які порушення закону, протиправні дії, інші проблемні питання повідомляти на «скриньку довіри» за адресою: s.kondrashenko@kg.mvs.gov.ua, при цьому не витрачаючи додаткових сил і часу.
ригорович висловив сподівання отримувати від громадян пропозиції щодо покращення роботи міліції, аби знати про ті напрямки, які потребують додаткової уваги чи доопрацювання.
- Вірю в те, що електронна скринька стане дієвим містком мого спілкування з усіма, хто матиме таке бажання, - насамкінець зазначив підполковник Кондрашенко.
Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool