Скільки коштують овочі на ринку у Кропивницькому (ВІДЕО)

Серпень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 2057 | Коментарі: 0

Вчора на міському ринку «Черемушки», що біля старого автовокзалу, був доволі великий вибір різної городини.

Було  багато помідорів за різними цінами. Ринок біля автовокзалу  відрізняється  від центрального ринку  цінами, які нижчі ніж у центрі Кропивницького. Тому багато містян  роблять там закупи.

Вчора  зранку  можна було купити гарні помідори за 20 -25 грн за кілограм, а рожеві та жовті коштували  40 грн. Навіть  деякі продавці продавали  менші по розміру червоні помідори  за 10 грн. На жаль,  на цьому ринку   вчора не було вибору огірків, лише в одному місці продавали огірки за 30 грн кілограм.

Був великий вибір  різноманітної зелені. Базилік продавали  за 20 грн пучок, зелену цибулю  по 15 грн пучок, кріп  за 10 грн пучок та кіндзу – 15 грн пучок. Цибулю продавали за 30 грн кілограм, а зелений солодкий перець коштував 35 грн. 

Скільки коштують овочі на ринку у Кропивницькому  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool