Скільки коштує у Кропивницькому влаштувати дитину у дитсадок?

Лютий 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1733 | Коментарі: 0

Це питання хвилює майже кожну молоду родину Кропивницького.

Як тільки у сім`ї з`являється новонароджена дитинка, постає багато питань. Серед яких не останнє місце займає влаштування дитини у дитячий садок. І хоча це звучить доволі смішно, але це реалії нашого сьогоднішнього життя.

Тільки народилась дитина, а батькам вже приходиться вирішувати із дитячим садком. Треба стати в чергу, контролювати її просування, та готовити гроші на благодійні внески.

У нашому місті «тарифи» на влаштування малечі в садок різняться. Все залежить від району міста, розташування від центру, від «наворотів» самого дитсадка, від побажань завідуючого закладу.

« Я при влаштуванні дитини у садок зробила добровільний внесок 500 гривень. А вже потім, як дитина пішла у садок потрібно кожного місяця теж платити, але менші суми. А моя подруга, коли свого сина оформлювала в більш престижному районі міста, заплатила 1300 гривень. Так що я ще зекономила, але мені приходиться возити кожного дня свою дитину на маршрутці, бо садок знаходиться у другому районі міста», - говорить кропивничанка М.

Усі в нашому місті знають, що за влаштування дитини потрібно внести благодійний внесок. Було б добре, щоб такі кошти вносились через благодійні каси. А не в «карман» учбового закладу. Тоді можливо якось було б контролювати їх надходження та використання.
Можливо незабаром з`явиться така можливість батькам контролювати за своїми благодійними внесками.

Про це читайте Кропивницький: батьки зможуть контролювати свої благодійні внески?
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool