Ситуація з виплатою заробітної плати бюджетним працівникам у Кіровограді складна, але не критична

Листопад 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

Виплата заробітної плати за листопад працівникам бюджетних установ у Кіровограді розпочнеться вже сьогодны.. Аванс буде профінансовано до кінця поточного місяця, а до 15 – 20 грудня – решту заробітної плати.

Про це вчора повідомив під час прес – конференції у міській раді заступник начальника фінансового управління Володимир Стецюк. Він назвав ситуацію з фінасуванням захищених статей бюджету складною, проте не критичною.
За словами Володимира Стецюка, міська рада сьогодні має остаточно погасити перед органами казначейства короткотермінові позики, які використовувала для покриття вимушених касових розривів і буде вільною від кредитних зобов’язань. Такий борг станом на 27 листопада складає 90 тисяч гривень.
В подальшому, відзначив Володимир Стецюк, стан фінасування бюджетної сфери буде залежати від своєчасності дотації з державного бюджету. Загалом дефіцит міського бюджету на виплату зарплати в соціально – гуманітарній сфері складає близько 20 мільйонів гривень. При вчасній допомозі держави, бюджетники отримають аванс за грудень перед новорічними святами, а зарплату – на початку січня 2013 року.

джерело 

фото Ігоря Філіпенка.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool