Ситуація з біженцями у місті Кіровограді

Червень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

19 червня з ініціативи Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в приміщенні Кіровоградської міської ради відбулося засідання круглого столу з питань налагодження ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування, громадських та релігійних організацій м. Кіровограда у сфері вирішення проблем сімей (осіб), вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей.

У засіданні, під головуванням заступник міського голови Вадима Дриги, взяли участь директор департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Олександр Догаров, керівники виконавчих органів міської ради, представники громадських та релігійних організацій міста.
Виступаючи перед присутніми Олександр Догаров розповів про діяльність обласного штабу з питань розміщення та розв’язання соціально-побутових проблем громадян, які прибувають з АРК та м. Севастополя, а також біженців з районів проходження бойових дій, при якому створено робочу групу з вирішення невідкладних проблем.
Про ситуацію з біженцями у місті Кіровограді повідомив начальник управління міської ради з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко та ознайомив з найбільш проблемними питаннями вимушених переселенців із зони АТО.
Директор Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олег Краснокутський наголосив на необхідністі створення єдиного Інформаційно-ресурсного центру, орієнтованого на роботу з переселенцями, та відпрацювання механізму взаємодії органів влади, громадських та релігійних організацій.
За підсумками засідання було вирішено, продовжити роботу з надання допомоги біженцям з території тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей, врахувавши всі озвучені пропозиції.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool