Синоптики попереджають про чергове погіршення погоди на всій території Кіровоградщини

Січень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 673 | Коментарі: 0

Вчора опівдні на території Кіровоградської області було оголошено перший жовтий рівень небезпечності, пов'язаний з погіршенням погодних умов. 

До розчищення доріг від снігу були залучені 130 одиниць техніки Служби автомобільних доріг та "Облавтодору". Рух транспорту на дорогах державного значення не обмежувався.

Крім цього, в населених пунктах працювали 74 одиниці комунальної техніки та 378 додаткової спецтехніки. На даний час обмежено доступ до 4 населених пунктах в Олександрійському районі. Є перемети в Добровеличківському, Благовіщенському, Світловодському районах. Підприємства теплоенергетики, електро-, газо- та водопостачання працюють в звичайному штатному режимі.

Таку інформацію під час апаратної наради озвучив перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко.

Посадовець звернувся до представників органів місцевої влади з вимогою забезпечити проїзд у населених пунктах та між ними, особливу увагу звернути на дороги, якими курсують шкільні автобуси.

Вже завтра, за словами Сергія Коваленка, синоптики прогнозують зниження температури повітря до - 13С нижче нуля. В середу слід очікувати значні снігові опади на всій території області.

"Звичайна зима триває далі і ми готові до реагування на такі погодні умови", - підкреслив перший заступник голови ОДА. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool