Сімферополь: невдалий жарт у аеропорту, який загрожує 5 років увязнення

Березень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1197 | Коментарі: 0

За неправдиве повідомлення про загрозу вибуху жителю Сімферополя загрожує до п'яти років позбавлення волі, повідомляє mvs.gov.ua

28 березня в чергову частину Сімферопольського міського управління міліції надійшла інформація про те, що місцевий житель, перебуваючи на контрольно-пропускному пункті, при проходженні контролю на авіаційну безпеку в аеропорту «Сімферополь» заявив про те, що у нього при собі знаходиться граната. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група і співробітник вибухотехнічної служби. Не дивлячись на те, що чоловік відразу зізнався в тому, що його повідомлення - просто жарт, міліціонерами був проведений його особистий огляд. Ніяких вибухонебезпечних предметів у чоловіка виявлено не було.

Правоохоронцями було встановлено, що даний громадянин, 48-річний мешканець м. Сімферополя, вже довгий час працює інженером на одному зі складів, розташованих на території аеропорту. Між ним і співробітниками контрольно-пропускного пункту раніше вже виникали конфлікти. На цей раз розлючений інженер, за його словами, вирішив пожартувати, заявивши про наявну у нього гранату.

- Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження по ч. 1 ст. 259 КК України - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу вибуху, підпалу або інших діях, що загрожують загибеллю людей або іншими тяжкими наслідками, - прокоментувала прес-офіцер Сімферопольського міського управління міліції Оксана Сорокопудова.

Згідно санкції зазначеної статті, чоловіку загрожує штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool