Сільський голова заподіяв збитків державі на 72 тисячі

Травень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 1

Прокуратурою Олександрівського району закінчено досудове слідство у кримінальній справі відносно колишнього Несватівського сільського голови за обвинуваченням у скоєнні ним злочину передбаченого ч.1 ст.365
(Перевищення влади або службових повноважень) КК України.
Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Про це повідомив прокурор Олександрівського району Віктор Апостолов.
Всупереч рішенню сесії сільської ради (щодо продажу житлового будинку на аукціоні), сільський голова одноосібно надав цей будинок у безоплатне користування громадянину П. та видав йому свідоцтво про право власності на житло. Результатом протиправних дій посадовця стало заподіяння збитків інтересам держави в особі Несватівської сільської ради, до бюджету якої не надійшло 72 тис. грн.
Наразі вказану кримінальну справу з обвинувальним висновком направлено до Олександрівського районного суду для розгляду по суті.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool