Щодо ліквідації наслідків складних погодних умов в окремих областях України

Березень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Аварійними бригадами обласних енергетичних компаній починаючи с 22 березня повністю відновлено електропостачання у 1 тис. 101 населених пунктів, які були знеструмлені внаслідок складних погодних умов через спрацювання автоматики захисту ліній електропередач.

Станом на 7 год. 26 березня залишаються знеструмленими 101 населених пунктів у двох областях, а саме: у Полтавській – 78 н.п. Сумській – 23 н.п..  До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго. За інформацією Укравтодору проїзд автошляхами державного значення забезпечено. На автошляхах Київ – Житомир, Київ – Харків проїзд автотранспорту забезпечено в обох напрямках. У м. Києві ділянок з ускладненим проїздом автотранспорту не зафіксовано. Роботи по розчистці дороги та евакуації транспорту тривають в цілодобовому режимі. Транспортне сполучення по Вишківському, Яблуницькому, Латірському та Абранському гірських перевалах Закарпатської області та Ужоцькому і Орявському перевалах Львівської області здійснюється у звичайному режимі.

Станом на 7 год. 26 березня транспортне сполучення у восьми областях, що постраждали внаслідок негоди відновлено у повному обсязі.

Силами Державної служби України з надзвичайних ситуацій у регіонах протягом доби надано допомогу 1 тис. 152 автотранспортним засобам та 2 тис. 831 особі. Розгорнуто 336 мобільних рятувальних пунктів, з них від ДСНС України – 329 пунктів, від Міноборони – 7 пунктів, у яких протягом доби надано допомогу 762 особам.  До заходів щодо забезпечення сталого функціонування об'єктів життєдіяльності населення, соціально-побутової сфери та транспортного сполучення на автошляхах державного і регіонального значення та в м. Києві протягом минулої доби залучалося 44 тис. 787 осіб та 5 тис. 969 од. техніки, з них: від ДСНС – 1 тис. 643 особи та 359 од. техніки; від Міноборони 1 тис. 941 осіб та 60 од. техніки; від МВС – 14 тис. 2 особи та 2017 од. техніки, від обленерго – 676 осіб та 239 од. техніки, від комунальних підприємств – 17 тис. 589 осіб та 1 тис. 511 од. техніки, від Укравтодору – 3 тис. 730 осіб та 1 тис. 718 од. техніки, від Укрзалізниці 5 тис. 206 осіб та 65 од. снігоприбиральної техніки (з них 41 снігоприбиральних поїздів). На місцях координацію дій здійснюють оперативні групи Головних управлінь (Управлінь) в областях, в Державній службі з надзвичайних ситуацій – робоча група Міжвідомчого оперативного штабу.  Загальну координацію дій здійснює Голова ДСНС Болотських М.В.

джерело: ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool