Щодо Добровеличківських підприємців , які продавали спиртне та тютюнові вироби підліткам, прокурором накладено санкції

Лютий 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1194 | Коментарі: 1

Прокуратурою Добровеличківського району спільно з спеціалістами Регіонального управління Департаменту САТ ДПС У Кіровоградській області проведено перевірки щодо дотримання вимог Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу сприту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

В ході спільних перевірок із податківцями з’ясувалося, що кілька підприємців не дотримуються вказаного Закону у тій частині, що стосується заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.

Наразі за результатами вказаних перевірок прокуратурою Добровеличківського району до Регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів Державної податкової служби у Кіровоградській області направлено подання з вимогою застосування штрафних санкцій у розмірі 6800 гривень щодо кожного з перевірених підприємців та анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі вказаними виробами.
Подання перебуває на розгляді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool