Що найчастіше мешканці Кіровоградщини купують в магазинах?

Вересень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

У січні–червні 2017р. підприємствами області (юридичними особами), основним видом економічної діяльності яких є роздрібна торгівля, реалізовано споживчих товарів на суму 4683 млн.грн, що в порівнянних цінах майже на 12% більше, ніж у січні–червні 2016р.

У загальному обсязі роздрібного товарообороту питома вага продажу продовольчих товарів становила 45%, непродовольчих – 55%.

Найбільшу частку серед продажу продовольчих товарів у торговій мережі
займали напої алкогольні, вироби кондитерські, м’ясопродукти, вироби тютюнові, молоко та продукти молочні, чай, кава, какао та прянощі, свіжі плоди, ягоди, виноград, горіхи, сир сичужний, плавлений та кисломолочний, вироби хлібобулочні (крім кондитерських), напої безалкогольні,
серед непродовольчих товарів – товари фармацевтичні, бензин моторний,
газ стиснений та скраплений для автомобілів, газойлі (паливо дизельне), автомобілі та автотовари, товари парфумерно-косметичні, побутові електротовари та освітлювальне приладдя, матеріали будівельні та залізні вироби, аудіо- та відеообладнання, включаючи телекомунікаційне устатковання, засоби для миття, чищення та догляду побутові та для автомобілів, добрива й агрохімічна продукція, товари медичні та ортопедичні.

У торговій мережі товари вітчизняного виробництва становили 67 % від усіх реалізованих товарів.

Головне управління статистики у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool