Шляховики Кіровоградщини продовжують втілювати президентську програму

Серпень 25, 2021 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

Дорожники відновлюють капітальним ремонтом відрізок дороги Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук поблизу Світловодська, відбудовують два мости по дорозі Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запорiжжя - Маріуполь у селі Куцеволівка, км 292 та км 294.

Займаються капітальним ремонтом маршруту М-30 Стрий - Ізварине, в тому числі двох штучних споруд (на колишній дорозі М-04 Знам’янка - Луганськ - Ізварине) неподалік села Пантаївка та у селі Куколівка.

Крім цього, шляховики розпочали реконструкцію шляхопроводу у селищі Знам’янка Друга. Нині завершують поточний середній ремонт двох мостів на обході Кропивницького біля Обознівки та неподалік села Велика Сиверинка та безперервно виконують ремонт на відрізку Кропивницький - Знам’янка - фрезерування, холодний ресайклінг, влаштування нижнього шару асфальтобетону, поширення дорожнього полотна, влаштування дренажу.

Також шляховики продовжують впорядковувати відремонтовану ділянку від Черкащини до Кропивницького - укріплюють узбіччя, монтують бар'єрне огородження, бордюрний камінь, наносять розмітку. У Службі автодоріг повідомили і про відновлення частини Південного обходу Кропивницького: після підготовки дороги до поширення, розпочали влаштування конструктивного шару органо-мінеральної суміші. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool