Шляхи підвищення енергоефективності на транспорті обговорюють фахівці в Одесі

Червень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Одеські залізничники беруть активну участь у VII науково-практичній конференції “Управління підвищенням енергоефективності на транспорті”, що проходить з 25 по 27 червня поточного року в Одесі.

Захід проводиться щорічно починаючи з 2007 року за підтримки Міністерства інфраструктури України, Комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки та Одеської обласної державної адміністрації.
Основні питання, які обговорюються в ході конференції це впровадження новітніх енергоефективних технологій, зниження витрат на енергоносії, створення системи управління підвищенням енергоефективності на транспорті, нормування та контроль витрат паливно-енергетичних ресурсів та багато іншого.
Одеську залізницю на даному заході представляють в.о. заступника головного інженера - начальника технічної служби Михайло Мелешко, начальник технічного відділу служби локомотивного господарства Євген Шарапієв та головний теплоенергетик служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Олег Чернявський.
Проведення такого важливого заходу є надзвичайно корисним для учасників, адже матеріали конференції сприяють формуванню та реалізації галузевих та дорожніх програм підвищення енергоефективності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool