Школярі Кіровоградщини відпочивають разом з театром ляльок

Червень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

Вже тиждень в області триває робота пришкільних таборів відпочинку. Щодня, в рамках пізнавально-розважальних заходів діти відвідують різні культурні та мистецькі заклади.

Одним з найцікавіших для дітвори є Кіровоградський академічний обласний театр ляльок, колектив якого і сам щодня навідує відпочивальників у різних куточках області і радо приймає юних гостей у своєму затишному залі.

Впродовж тижня лялькарі розважали і міську дітвору, і дітей з сільської місцевості. Чудові казки - «Івасик-Телесик», «Айболить і Бармалей», «Бука» - переглянули близько 900 школярів з Новгородки, Бобринця, Бережинки, Олексіївки, Катеринівки, Великої Северинки, Соколівки та Вільного.

Цікава зустріч творчих працівників театру зі школярами відбулася у приміщенні меморіального музею М.Кропивницького.

Не обійшли митці своєю увагою і вихованців інтернатних установ області. Радісні хвилини спілкування з персонажами повчальної казки «Як Кошеня вчилося» подарували гарний настрій мешканцям дитячого будинку с.Пантаївка та школи-інтернату м.Знам’яка. Учора, 8 червня, на перегляд вистави до театру ляльок були запрошені учні міської спецшколи №1 та відвідувачі «Центру соціальної реабілітації (денного перебування) дітей-інвалідів».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool