«Школа сучасного лідерства» виявила майбутніх керівників Одеської залізниці

Лютий 02, 2018 | Новини | Переглядів: 576 | Коментарі: 0

Допомогти молодому поколінню залізничників розвинути лідерські якості, розкрити свої сильні сторони, знайти в собі здібності до управлінської діяльності, а разом з цим усвідомити прояви тих особистих якостей, які заважають на шляху до омріяної мети, – про все це йшлося в ході одноденного семінару-тренінгу «Школа сучасного лідерства».

Захід відбувся 1 лютого в приміщенні управління регіональної філії «Одеська залізниця» . Для участі в заході були відібрані 20 молодих фахівців з різних куточків магістралі, які минулого року закінчили технікуми або інститути, і наразі працюють в господарствах регіональної філії. Серед них – помічники машиністів, слюсарі, електромонтери, агенти комерційні, чергові по парку та інші.

Учасників тренінгу організатори обирали за підсумками психологічного анкетування серед 120 молодих спеціалістів, що працюють на залізниці менше року. При відборі враховувалася низка факторів, зокрема прагнення до кар’єрного успіху і професійної реалізації.
Протягом дня учасники заходу виконували різні вправи, спрямовані на прояв лідерських та антилідерських якостей, усвідомлення відповідальності за себе, за колектив та події, які відбуваються навколо кожного з них, а також набуття важливих навичок, що у подальшому допоможуть їм в професії, навчанні, самореалізації.

Як роз’яснює модератор тренінгу, психолог Катерина Кучинська, перед молоддю було поставлено завдання розкритися і зазирнути в себе, оцінити з яким багажем вони прийшли в професію, визначити ключові труднощі, які заважають їм рухатися кар’єрними сходами і по життю взагалі, або розвинути такі власні якості, завдяки яким ці труднощі легше подолати.

За роботою молоді спостерігали фахівці служби кадрової та соціальної політики регіональної філії, які по завершенню семінару визначили явних та прихованих лідерів, організованих підлеглих, а деяких з них вже назвали «майже готовими молодими керівниками».
«Керівництво філії виділяє вас як перспективних спеціалістів у майбутньому і буде рекомендувати керівникам на місцях зробити відповідні висновки. Ми будемо допомагати зацікавленій молоді успішно просуватися кар’єрними сходами», – звернувся до учасників тренінгу начальник служби кадрової та соціальної політики Костянтин Стрембіцький, а після ознайомив з соціальним пакетом і гарантіями, які мають молоді працівники філії, і порадив ретельно вивчити власні права й привілеї, передбачені чинним колективним договором.

Крім того, присутні мали можливість поспілкуватися з директором регіональної філії В’ячеславом Єрьоміним, якій завітав на захід та ознайомився з настроєм молодих залізничників, вислухав їх очікування, відповів на запитання, що турбують молодь. Він відверто окреслив поточну ситуацію на залізниці, розповів про перспективи та плани на найближчий час.

«Майбутнє залізниці залежить саме від таких активних, енергійних та безстрашних молодих людей, які тільки-но прийшли працювати на залізницю, не мають стереотипів, а живуть зі свіжим поглядом на діючі процеси і методи роботи, можуть запропонувати нові рішення застарілих проблем», – резюмував очільник філії.

«Школа сучасного лідерства», ініційована керівництвом регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ, матиме своє продовження й згодом планується проведення семінарів-тренінгів за іншими темами.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool