Шістнадцять закладів ресторанного госпордарства отримали дозвіл на літню торгівлю у центрі Кіровограда

Квітень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

Сьогодні, 18 квітня, під головуванням заступника міського голови Олександра Грабенка відбулася нарада із суб`єктами господарювання з питання розміщення літніх майданчиків по вулицях Дворцовій і Архітектора Паученка у Кіровограді.

За її результатами 16 закладів ресторанного господарства отримали погодження на ведення літньої торгівлі у центральній частині міста.

- Наше спільне завдання зробити вулицю Дворцову привабливою і зручною для кіровоградців і гостей міста, - відзначив під час зустрічі Олександр Грабенко. – Для цього бажано, щоб вигляд усіх майданчиків відповідав єдиному архітектурному вигляду.
Таким чином дозвіл на початок роботи літніх майданчиків сезону 2016 року затвердили для кафе «Філіжанка», вул. Дворцова, 1, кафе «Таксі», вул. Дворцова 5/5, кафе «Хуторок», вул. Дворцова, 13, кафе «Львівські пляцки», вул. Дворцова 16/7, кафе «Віденська кава», вул. Дворцова 16/, кафе «Львівска майстерня шоколаду» Дворцова 16/7, кафе «Кекс», вул Дворцова, 31, кафетерій «DVA cofe», вул. Архітектора Паученка 35/29, кафе «Пельмені та вареники», вул вул. Архітектора Паученка 31/36, кафе «Кофеїн», кафе біля ресторану “Весна”, вул. Дворцова, 13, ресторан «Пріма», вул. Дворцова, 17/7, кафе «Prada», кафе «Мокко», піццерія Scorini та кафе «Кофеїн».
Обов’язковою умовою отримання дозволів була безумовна згода літніх майданчиків на зиму. Декілька проектів, таких як бар “Весна” та кафе Бургерс були відправлені на доопрацювання.

Розгляд ще двох проектів бів через спірні питання місця розташування “літників” між власниками ресторану “Черчиль” та кафе “Куба 3”, які не можуть розв’язатися упродовж вже декількох років. Це питання буде вирішене окремо, під час на виїздного засідання.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool