Щира подяка рятувальникам Кіровоградщини

Лютий 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1818 | Коментарі: 0

На адресу начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області генерал-майора служби цивільного захисту Віктора Федорчака надійшов лист від голови Миколаївської облдержадміністрації Геннадія Ніколенка, який від імені керівництва області та громади висловлює щиру подяку за участь рятувальників Кіровоградщини в проведенні заходів з ліквідації наслідків стихійного лиха на Миколаївщині.

Нагадаємо, в період з 26 по 31 січня внаслідок утворення 3-метрових снігових переметів на автошляхах Миколаївської області утворилися транспортні затори. Для врегулювання ситуації залучалася техніка обласного Управління ДСНС та інших служб. Кіровоградські рятувальники не залишилися осторонь та прийшли на допомогу миколаївським колегам. Завдяки своєчасному залученню спеціальної інженерної техніки (шляхопрокладач БАТ-2) та особового складу Управління ДСНС у Кіровоградській області вдалося у найкоротший термін надати допомогу людям, що знаходились у сніговій пастці.
Зважаючи на результати проведеної роботи, Миколаївська облдержадміністрація також переконана у подальшій плідній співпраці з питань забезпечення безпеки населення.
Рятувальників Кіровоградщини, які виконали значний обсяг робіт та проявили мужність та ініціативу під час ліквідації наслідків складних погодних умов на Миколаївщині буде заохочено відзнаками.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool