Шевченківська дистанція захисних лісонасаджень перевиконала заплановані об’єми робіт

Квітень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

За 2013 рік обсяги робіт Шевченківська дистанція захисних лісонасаджень по догляду за захисними лісонасадженнями і смугою відводу залізниці у порівнянні з планом перевиконано по всіх видах робот на 0,3%.

Зокрема було виконано: санітарні рубки вибіркові на 386,8 га, рубка чагарників в насадженнях на відновлення - 50,6 га, очищення лісонасаджень від захаращеності - 248,5 га, а вирубка чагарників в смузі відводу залізниці становила 434,5 га.
Особлива увага приділяється виконанню робіт пов’язаних з безпекою руху поїздів та пожежною безпекою, а саме: габаритні рубки під лініями електропередач та лініями зв’язку, на залізничних переїздах, вирубка аварійних дерев, очистка від чагарників технічної смуги відводу.
Шевченківська дистанція захисних лісонасаджень обслуговує 11846,18 га землі смуги відводу залізниці, із них 5119,81 га захисних лісонасаджень, 1200 км просік ліній електропередач, забезпечує видимість на 279 залізничних переїздах. Територія дистанції охоплює Кіровоградську, Черкаську, Вінницьку частково Київську та Полтавську області.
Захисні лісонасадження вздовж залізничної колії є необхідною умовою для захисту інфраструктури залізниці від несприятливих погодних умов. Головною метою роботи дистанцій захисних лісонасаджень на залізниці є належне утримання, висадка та дбайливий догляд за лісовими культурами. Всього на Одеській залізниці працюють п’ять дистанцій захисних лісонасаджень: Одеська, Шевченківська, Знам’янська, Херсонська та Котовська.
За підсумками роботи за 12 місяців 2013 року колектив цього структурного підрозділу посів перше місце у дорожньому змаганні серед інших дистанцій захисних лісонасаджень Одеської залізниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool