Шеф поліції Кіровоградщини вручив нагороди колегам

Жовтень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

Напередодні державного свята – Дня захисника України – нагороди колегам вручив шеф поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко під час розширеної наради, що відбулася 13 жовтня у відомстві.

До Головного управління Нацполіції області надійшла Подяка від Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, Грамоти – від голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Кузьменка та голови обласної ради Олександра Чорноіваненка, адресовані працівникам поліції.

Ще однією приємною подією стало вручення представникам обласного главку та окремих підрозділів нових погонів у зв’язку з присвоєнням чергових спеціальних звань.
Отримав заохочення і слідчий Новоархангельського відділення поліції Віталій Тарахтій, завдяки рішучим діям якого півтора місяці тому вдалося врятувати життя місцевого жителя.

Подія сталася у пізній час доби, вихідного дня. Під час сварки чоловік був тяжко поранений з мисливської рушниці. Неподалік місця пригоди опинився працівник поліції. У непростій ситуації він швидко зорієнтувався, правильно оцінив ризики для життя людини, вирішив питання з транспортуванням потерпілого до лікувального закладу – завдяки чому 59-річний чоловік залишився живим.

«Вважаю, що цей вчинок є прикладом чуйності та співчуття, сміливості у прийнятті важливих рішень та особистої відповідальності перед людьми, які й повинні бути у кожного, хто носить звання поліцейського, - зазначив шеф поліції області, нагороджуючи слідчого. – Від себе та колективу Управління Нацполіції області дякую Вам, Віталію Анатолійовичу, за службу і передаю цінний подарунок».

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool