Ще жодному українському уряду не вдавалося за 100 днів поставити всю країну на коліна, - Андрій Маліцький

Липень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1659 | Коментарі: 0

Задекларований урядом на чолі з Гройсманом так званий «новий курс» – макроекономічна стабілізація, протидія корупції, підвищення якості державних послуг, відновлення безпеки держави, створення сприятливих умов для ведення бізнесу насправді виявилися мильною бульбашкою, – вважає заступник голови Кіровоградської обласної організації «Опозиційного блоку» Андрій Маліцький.

– Уряд за сто днів своєї роботи не те, що не покращив життя українців, він зробив їх набагато біднішими. Адже, наприклад, нинішня тарифна політика є взірцем цинізму та непрофесійності. Підвищення тарифів на газ для населення до ринкового рівня – майже в два рази – стало для українських родин «золотим». Це при тому, що середній дохід працездатного населення в Україні наразі складає 2315 гривень і є значно меншим, ніж встановлений Мінсоцполітики прожитковий мінімум у 2615 гривень. Це означає, що половина українських родин потребуватиме субсидій, – говорить опозиціонер.

– Крім того, очікувана податкова реформа так і не відбулася, корупція досягла найвищих масштабів за усі часи української незалежності, процвітає рейдерство за участі контролюючих органів, зашкалює рівень злочинності тощо. І таких прикладів невігластва по відношенню до своїх громадян безліч.

В «Опозиційному блоці» переконані, що змінити ситуацію в державі зможуть тільки перевибори до Верховної Ради України, наслідком яких стане створення нової коаліції, яка сформує новий уряд професіоналів, котрий працюватиме на розбудову нашої держави.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool