Ще п’ять застарілих боєприпасів знешкодили піротехніки УМНС (фото)

Серпень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1437 | Коментарі: 0

Вчора у Бобринецькому районі піротехніки УМНС знешкодили 250 мм авіаційну бомбу та чотири 100 мм артилерійських снаряди часів Великої Вітчизняної війни. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Про небезпечні знахідки повідомив мешканець Бобринця, який випадково натрапив на них на шляху до с. Тарасівка Бобринецького району.
Шановні громадяни! Нагадуємо, у разі виявлення підозрілого предмету, огородіть його добре видимим орієнтиром та повідомте про знахідку у військовий комісаріат чи до служби порятунку за номером «101». Пам’ятайте: брати вибухонебезпечний предмет у руки, переносити його, кидати у вогонь, стукати чи бити по ньому, розбирати – смертельно небезпечно!

Ще п’ять застарілих боєприпасів знешкодили піротехніки УМНС (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool