Ще одна пасажирська платформа отримала назву на честь видатного залізничника

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Давати назви пасажирським платформам на честь видатних залізничників як данину шани та пам’яті про видатних керівників галузі стало доброю традицією на Одеській залізниці.

Нещодавно було проведено реконструкцію пасажирської платформи на станції Новодеповська. Платформа отримала назву на честь Олега Митрофановича Крючкова, який пройшов трудовий шлях від чергового по станції Штерівка Донецької залізниці до начальника головного управління перевезень Державної адміністрації залізничного транспорту України. Олег Митрофанович очолював Південну залізницю у 1995 – 1997 роках, а у 1997 – 1998 працював начальником Одеської залізниці.
Оновлену платформу відкрив начальник Одеської залізниці Микола Луханін під час перевірки готовності до роботи в осінньо-зимовий період моторвагонного депо Одеса-Застава-1. Начальник залізниці відзначив чистоту та охайність відремонтованих платформ та висловив сподівання, що місцеві жителі та працівники депо, які щодня користуються платформами берегтимуть майно залізниці.
Реконструкцію високих берегових платформ було проведено у стислий термін працівниками будівельно-монтажного поїзда №704 (станції Знам’янка), зокрема було виконано укріплення огороджувальних та несучих конструкцій, бетонного покриття плит, здійснено заміну несучих конструкцій сходів, обштукатурені і пофарбовані торці платформ. Підходи до платформ вимощені тротуарною плиткою. Нові світильники на опорах забезпечать освітлення на платформах для пасажирів. Колійники Одеської дистанції колії уклали на переходах через колію нові плити з не ковзким резинокордовим покриттям.
Найближчим часом одна з пасажирських платформ отримає назву на честь почесного залізничника, начальника Одеської залізниці (з 1988 по 1997 роки) Михайла Артемовича Гур’єва, який майже чотири десятиліття свого життя присвятив роботі на залізничному транспорті.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool