«Щасливий пес» буде регулювати чисельність тварин-безхатченків у Кропивницькому

Вересень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1463 | Коментарі: 0

Представники громадської організації «Щасливий пес» допомагатимуть у Кропивницькому з регулюванням чисельності безпритульних собак.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Роботу зі стерилізації тварин волонтери проводять вже кілька років поспіль. Лише зараз у них під опікою – з чотири десятки собак. Проте спеціалізованого приміщення для перетримки чотирилапих після стерилізації у волонтерів ніколи не було. Нині ж вони отримали в оренду кілька споруд, по вулиці Ливарній - це між селищем Новим та Кропивницьким.

- Ми запропонували це приміщення волонтерам, і вони погодились взяти його в роботу, – прокоментував ситуацію помічник міського голови Андрій Лейбенко - Воно зручне для волонтерів – бо знаходиться за межами населених пунктів, а це значить, що собаки, які тут перетримуватимуться, не заважатимуть людям. Це важливий внесок у регулювання чисельності безпритульних собак, адже й на «Гарячу лінію» міського голови постійно надходять скарги на велику кількість тварин - безхатченків, та прохання вирішити цю проблему.

За користування спорудами волонтери «Щасливого пса» сплачуватимуть по гривні на рік – так вирішили члени виконавчого комітету. Після того, як приміщення доведуть до ладу, волонтери почнуть перевозити сюди безпритульних чотирилапих, та стерилізувати їх.

- Наша організація існує багато років. Ми стерилізуємо собак, але приміщення для цієї роботи в нас ніколи не було, перебивались у себе, в знайомих, бо цим питанням ніхто не займався. Ми багато разів зверталися до влади у минулих роках, але вирішення питання – не було. Цього року ми отримали позитивну відповідь від влади, і дуже вдячні міському голові міста Андрію Райковичу, виконавчому комітету міської ради, помічнику міського голови Андрію Лейбенку, за те, що вони не лишились байдужими, і допомогли нам отримати приміщення, де ми зможемо працювати.

Нині волонтери звернуться до спонсорів, які б допомогли відновити приміщення. Сподіваються цю роботу виконати до кінця року, аби якнайшвидше взятись за стерилізацію безпритульних собак.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool