Шановні споживачі Кіровоградтепло!

Серпень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Підприємство проводить активну роботу по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 років. Наразі стан готовності об'єктів теплового господарства складає 85%.

 

Проте одним із головних питань початку і стабільного перебігу наступного, найбільш важкого опалювального сезону, є своєчасні розрахунки за спожитий природний газ та погашення заборгованості за послуги теплопостачання.

Звертаємось до вас із наполегливим проханням - терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення! Запрошуємо споживачів підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, прибути до абонентного відділу за адресою: вул. Кутузова, 23/16, для укладення договору реструктуризації заборгованості.

Станом на 12.08.2014 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить 20,8 млн. грн.

Сподіваємось на Ваше розуміння ситуації, громадську свідомість і підтримку!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool