Шановні споживачі ДП "Кіровоградтепло"

Липень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

Попри усі складності сьогодення, підприємство проводить активну роботу по підготовці теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року, який буде найбільш складним за останні роки .

Персоналом підприємства здійснюється значний обсяг робіт по поточному та капітальному ремонттах, заміні та модернізації обладнання , щоб теплотехнічне устаткування працювало надійно та без аварійних ситуацій.
Одним із головних питань початку і стабільного перебігу опалювального сезону є своєчасні розрахунки за спожитий природний газ та погашення заборгованості за послуги теплопостачання.
Для своєчасного проведення усіх цих заходів, звертаємось до вас із наполегливим проханням - терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення!
Станом на 28.07.2014 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить 21,2 млн. грн.

Звертаємо увагу , що підприємством активізована позовно-претензійна робота щодо порушнків платіжної дисципліни. Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюється примусове стягнення заборгованості.
Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення, а саме: арешт та конфіскація майна, накладення стягнення на банківські рахунки та інші джерела доходів.
ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" звертається до боржників підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією з'явитися до абонентного відділу за адресою: вул. Кутузова, 23/16 для того, щоб укласти договір реструктуризації заборгованості.
Закликаємо : погасіть заборгованість добровільно, не змушуйте нас звертатися до суду, не ризикуйте своїм майном!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool