Шановні школярі Кіровограда!

Квітень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ запрошує всіх охочих прийняти участь y конкурсі дитячої творчості «Майбутнє країни – y мріях дитини».

Нагадyємо, що :

Брати участь у конкурсі можуть учні двох вікових категорій:
I категорія – ті, кому станом на 1 січня 2015 року, виповнилося 9-11 років.,
ІІ категорія – ті, кому станом на 1 січня 2015 року, виповнилося 12-15 років.
Дитячі роботи будуть оцінюватись за творчими напрямками з податкової та митної тематики, а саме: художні твори, комп’ютерна графіка (анімація) і літературні твори.

Вимоги до оформлення художніх творів:
- роботи, виконані у довільній живописній формі повинні відповідати загальній тематиці конкурсу;
- розмір роботи не повинен бути більшим за формат А2;
- робота не повинна оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо;
- на зворотному боці кожної конкурсної роботи або додатка до роботи необхідно зазначити українською мовою (назву роботи, техніку виконання, прізвище, повне ім’я та дату народження автора, місце проживання (повну адресу) автора, коротку біографічну довідку з описом творчих здібностей та хобі, назву навчального закладу, контактний телефон).

Роботи, створені за допомогою комп’ютерної графіки, які надаються на конкурс, можуть бути виконані у довільній формі та мають відповідати загальній тематиці конкурсу. Час демонстрації рухомої графіки не повинен перевищувати 5 хвилин. Твори мають бути (за можливості) надруковані на папері формату А4 в одному примірнику та обов’язково подані в електронному вигляді (диск).
На конкурс подаються різножанрові літературні доробки (оповідання, новела, публіцистичний роздум, замальовка, казка, фейлетон, реферат, поезія тощо). Літературні твори повинні бути надруковані на папері формату А4 в одному примірнику, а також обов’язково подані в електронному вигляді (диск, дискета, електронна пошта).
Обов’язково, як до робіт із комп’ютерної графіки так і літературних творів, що подаються для участі в конкурсі, повинна додаватися довідка про автора із зазначенням: його прізвища, повного ім’я та дати народження, місця проживання, короткої біографічної довідки з описом творчих здібностей та хобі автора, а також назви навчального закладу, контактного телефону.

Шановні школярі м.Кіровограда та Кіровоградського району, свої творчі роботи для участі в конкурсі ви можете надати не пізніше 10 квітня 2015 року до Кіровоградської ОДПІ, за адресою: вул. Глинки,2, кім. 506.
Детальну інформацію можна отримати за телефоном 33-20-92.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool