Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства Кіровоградщини!

Жовтень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

Від імені колективу Державтоінспекції Кіровоградської області щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника.

Ваша робота має виняткове значення задля забезпечення належного рівня функціонування усіх галузей народного господарства. Саме від стану доріг та злагодженої роботи перевізників залежить якість та своєчасність забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян. Автотранспортні шляхи є тими незамінними артеріями, що пов’язують наш край з іншими регіонами нашої держави та країнами - сусідами.
Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаю усіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але усі ви – на одній дорозі. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень та безпека пасажирів.

Саме тому щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть Вас до успіху. Будьте завжди керманичами свого життя і ніколи не ставайте учасниками дорожньо-транспортних пригод!

З повагою, за дорученням колективу заступник начальника управління ДАІ УМВС України в області О.І. Тарасенко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool