Шановні платники, Кіровоградська ОДПІ нагадує

Лютий 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

Про можливість подання податкової звітності через електронний кабінет платника податків.

Користуючись перевагами електронного сервісу платники мають можливість працювати з органами фіскальної служби дистанційно в режимі реального часу, а саме:
- подавати декларації з використанням електронного цифрового підпису і переглядати подану або сформовану податкову звітність;
- отримувати нагадування щодо строків подання звітності та сплати податків;
- отримувати інформацію щодо особистих реєстраційних даних (податковий номер платника податків, назва платника податків, основний вид діяльності; ПІБ бухгалтера та директора тощо);
- подавати заяви та отримувати в електронному вигляді довідки про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами фіскальної служби;
- вести в електронному вигляді Книги обліку доходів та витрат;
- переглядати інформацію щодо стану своїх розрахунків з бюджетом, зокрема, про заборгованість зі сплати податків, зборів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Нагадаємо, що доступ до роботи в електронному кабінеті здійснюється з будь-якого комп’ютера, підключеного до Інтернету з використанням електронного цифрового підпису та авторизації такого платника. Послуга електронного цифрового підпису надається безкоштовно.
Отримати електронний підпис, консультацію щодо його застосування та роботи у програмному забезпеченні, яке формує звітність в електронному вигляді, можна у відділенні Акредитованого центру сертифікації ключів за адресою: м. Кіровоград, вул. Глинки,2.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool