Шановні підприємці! Не допускайте споювання підростаючого покоління!

Березень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 3364 | Коментарі: 0

В рамках проведення профілактичної акції «Я не продаю неповнолітнім алкогольні та тютюнові вироби», ініційованої Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, спільно з кримінальною міліцією у справах дітей Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області, Кіровського ВМ КМВ УМВС України в Кіровоградській області у селищі Новому перевірено 8 закладів торгівлі.

Як повідомив т.в.о. директора Центру Вадим Нікітін, в магазинах «Візит», «Марина» зафіксовано факти продажу неповнолітнім алкоголю (складено 2 протоколи).
 Крім того, у мікрорайоні Новомиколаївка перевірено ще 15 закладів торгівлі і в магазині «Тріада» продавців спіймали на продажу алкогольних напоїв тим, кому не виповнилося 18 років.
 Вадим Нікітін звернув увагу, що провести перевірку більшої кількості торгівлених закладів стало неможливим через недопущення (переоблік, “зачинено”, “не працює”) членів рейдової групи до відповідних закладів торгівлі.
Спеціалісти Центру нагадують, що продаж неповнолітнім алкоголю та тютюну є грубим порушенням ч.2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (продаж алкогольних та тютюнових виробів особам, яка не досягла 18 років) і карається штрафом від 30 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool