Шановні освітяни Кіровоградщини!

Жовтень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 2089 | Коментарі: 0

Щиро вітаємо вас з Днем працівників освіти – святом, яке символізує всенародну любов і повагу до праці Вчителя, Педагога, Наставника.

Кіровоградщина знана не лише в Україні, а й далеко за її межами, завдяки невтомній праці великого Учителя Василя Олександровича Сухомлинського, яка й нині є взірцем для все нових і нових поколінь педагогів. Будьте гідними продовжувачами педагогічних ідей та новацій видатного земляка.
У нинішній рік інформаційного суспільства, коли держава стоїть на порозі масштабного реформування в освітній сфері, на вас покладено чимало обов’язків і сподівань. Завдяки вашим зусиллям Кіровоградщина уже має позитивні приклади організації та успішного функціонування опорних шкіл.
Бажаємо вам, шановні освітяни, творчої наснаги для здійснення всіх задумів, успіхів у нелегкій, але почесній праці, міцного здоров’я, особистого і сімейного щастя, добробуту, миру та злагоди!
Нехай ваші учні крізь усе життя несуть світлі спогади про найкращих учителів та свою школу – колиску розуму й добра!


З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН


Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool