Сезон літньої торгівлі з майданчиків у Кіровограді здійснюватиметься за єдиними правилами

Березень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

Сьогодні, 31 березня, у Кіровоградській міській раді відбулася робоча нарада з керівниками закладів ресторанного господарства, які мають намір розмістити біля своїх закладів на весняно-літній період відкриті літні майданчики.

У нараді під головуванням заступника міського голови Олександра Грабенка, взяли участь начальник управління сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Наталія Бабенко, головний архітектор міста Кіровограда – начальник управління містобудування та архітектури Вадим Мездріна і начальник спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради Віктор Іванов.

Учасників наради ознайомили з переліком документів, які необхідно подати для розміщення відкритих літніх майданчиків біля стаціонарного закладу ресторанного господарства та з умовами функціонування таких відкритих літніх майданчиків.
Особливістю цьогорічного сезону літньої торгівлі стала можливість відкриття відкритого майданчика виключно у відповідності до “Положення про порядок користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності під розміщення відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності”. А Положення передбачає перед початком роботи отримання висновку від управління містобудування та архітектури та управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради щодо можливості встановлення відкритого літнього майданчика. Крім того необхідно підготувати

Графічні матеріали із зазначенням бажаного місця розташування відкритого літнього майданчика, виконані у довільній формі на топографо-геодезичній основі М 1:500 кресленнями контурів з прив'язкою до місцевості, зробити фотофіксацію пропонованого місця влаштування майданчика у вигляді світлини формату А4, планувальні та архітектурно-просторові рішення в кольоровому варіанті, технологічні пропозиції обладнання майданчика, пропозиції з його озеленення та освітлення, конструктивні схеми несучого каркасу об’єкта з інженерними розрахунками, топографо-геодезична основу (М 1:500) з нанесенням пропонованих контурів, розмірів та площі літнього майданчика.

Прийом документів для отримання дозволу на відкриття літнього майданчика у міській раді розпочинається із 1 квітня і триватиме по 7 квітня. А вже 11 квітня конкурсна комісія розгляне усі пропозиції і надасть свої рекомендації виконавчому комітету міської ради, який своїм рішенням і визначить суб’єктів ведення літнього бізнесу.
- Заявки від підприємців прийматимуться на постійній основі, - відзначив Олександр Грабенко, - адже сезон літньої торгівлі розпочинається з 15 квітня і закінчується 15 жовтня.

Окремо увагу власників торгівельного бізнесу акцентували на неухильній необхідності утримання в належному санітарному стані прилеглої до відкритих літніх майданчиків території.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool