Севастополь: капітан парому подав сигнал "SOS"

Листопад 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

О 17 год. 20 хв. 2 листопада у Чорному морі (18 км від м. Севастополь) капітан парому АНТ-2 (прапор Республіки Молдова, довжина 140 м, ширина 19 м) подав сигнал “SOS”, пожежа на паромі.

На поромі перебуває 102 особи (34 члени екіпажу та 68 пасажирів). Паром супроводжено та пришвартовано до причалу у м. Севастополь. Вогнем пошкоджено 6 вантажних автомобілів. О 23 год. підрозділами ДСНС пожежу ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Паром слідував з м. Скадовськ Херсонської області до Туреччини, перевозив 68 вантажних автомобілів. Причина пожежі встановлюється.На місці події працювала оперативна група Управління ДСНС у м. Севастополь та морський рятувально - координаційний підцентр, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool