Серійних крадіїв затримали у Кіровограді

Жовтень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Жертвою зловмисників стали близько 10 кіровоградців. Працівники міліції вирахували зловмисників та затримали їх одразу ж після скоєння чергової крадіжки.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшла низка повідомлень від громадян про те, що вони потерпіли від дій злодіїв.
- Отримавши оперативну інформацію, працівники міліції затримали «домушників» після скоєння крадіжки, - повідомив начальник міськвідділу міліції Ігор Пайлик. – Ними виявилися раніше судимі за аналогічні злочини кіровоградці 37 та 25 років. Під час проведення обшуку за місцем мешкання зловмисників правоохоронці вилучили речові докази скоєння кримінальних правопорушень, зокрема рукавички та фомки.

Зловмисники вдень блукали вулицями міста й видивлялися об’єкти для вчинення злочинів. Переважно це були приватні будинки. У кожному випадку чоловіки уважно перевіряли, щоб господарів не було вдома. Якщо ніхто не відгукувався, бралися «до роботи».

Маючи за плечима чималий кримінальний досвід, крадії швидко проникали всередину будинків, шляхом віджиму пластикового вікна. Брали усе, що потрапляло під руку: побутову техніку, гроші, прикраси, мобільні телефони, комп’ютерну техніку.
За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Правоохоронці перевіряють причетність затриманих до інших аналогічних кримінальних правопорушень.
Крадене зловмисники продавали випадковим перехожим, а виручені кошти витрачали на власні потреби. Працівники міліції звертаються до громадян з проханням бути обачними й перш, ніж купувати речі, які продають сумнівні особи задешево, задумуватися над походженням такого товару.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool