Сергій Шульга: Після перемоги повернемося до роботи в рамках Муніципальної ліги

Червень 13, 2022 | Новини | Переглядів: 1579 | Коментарі: 0

Роботу з реалізації намічених проєктів спільно з громадами в рамках Муніципальної ліги має намір відновити голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга після перемоги України у війні. На цьому він наголосив у своєму звіті про рік роботи на посаді.

«Після перемоги повернемося до більш активної діяльності в рамках Муніципальної ліги, а разом із тим до реалізації намічених цілей, зокрема, конкурсу грантів для розвитку громад», - зазначив Сергій Шульга.

Голова обласної ради нагадав про місію Муніципальної ліги.

«Місія Муніципальної ліги полягає в об’єднанні зусиль обласної ради й територіальних громад задля розвитку Кіровоградської області», - підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, створення Муніципальної ліги як майданчика для спільної роботи всіх громад Сергій Шульга ініціював у грудні торік. Перше засідання відбулося 18 лютого 2022.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool