Сергій Полулях став переможцем зі спортивного рибальства серед журналістів Кіровограда

Червень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 2148 | Коментарі: 0

У VI чемпіонаті міста Кіровограда зі спортивного рибальства серед журналістів, організованого Кіровоградською міською радою за підтримки народного депутата України Юрія Литвина з нагоди їх професійного свята, взяла участь рекордна кількість учасників.

Цього року за звання кращого рибалки Кіровограда змагалися 30 журналістів з більшості друкованих і електронних засобів масової інформації обласного центру. Найкращий результат у командній першості показав представник газети «Трудова слава». Він один зумів наловити за контрольний час риби більше, ніж це зробили цілими командами інші медіа. Друге місце вибороли журналісти тижневика “Україна – Центр”, на третьому виявилися рибалки Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії. У перервах між ловлею риби всі учасники мали можливість поласувати смачними юшкою та шашликами, поспівати, позасмагати, поспілкуватись між собою у неформальній обстановці та отримати цінні подарунки від народного депутата України Юрія Литвина. Але найвищою нагородою для всіх, без сумніву, став чудовий настрій, створений самими журналістами. Найактивнішу участь в організації журналістського свята на мальовничому ставку у Знам’янському районі взяли також орендатор водоймища Анатолій Русаков, голова правління ПАТ “Автобусний парк” 13527 Анатолій Голованов та депутат Кіровоградської обласної ради Вадим Медведєв, за що їм щира подяка від учасників змагань.

джерело, фото Олени Нікітіной
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool