Сергій Ларін: замість пошуку шляхів до миру уряд Яценюка змусив громадян платити за війну

Серпень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Влада відмовилася від спроб зупинити кровопролиття на сході України, замість цього вона вирішила продовжити війну за рахунок українців. На цьому наголосив голова виконавчого комітету Партії розвитку України Сергій Ларін.

«В Україні щодня гинуть мирні громадяни. Влада відмовилася від будь-яких спроб зупинити кровопролиття. Замість цього вона вирішила фінансувати його продовження за рахунок кожного українця. Сьогодні кабінет Яценюка протягнув через парламент чергові зміни до бюджету, що дозволяють розподіляти мільярди в ручному режимі. Збережені всі основні корупційні схеми і навіть створюються нові. При цьому 1.5% від своїх доходів відтепер будуть віддавати на війну всі без винятку працюючі українці, включаючи найбідніших», - підкреслив політик.
«Уряду потрібно було дати бізнесу вільно дихати, почати скорочення держапарату, припинити побори в податковій, на митниці, в численних інспекціях. Тоді на розвиток армії вистачало б коштів і без додаткових податків», - зазначив він.
«У воюючій країні з падаючою економікою і процвітаючою корупцією ніколи не буде повної казни. Якщо Яценюк цього не розуміє, то він просто повинен відмовитися від подальшого керівництва урядом. Громадяни чекають від влади миру і реформ, а не фінансування все більш кровопролитної війни за їх рахунок», - заявив Голова виконкому Партії розвитку.
«Вимагаємо від Президента накласти вето на цей антинародний закон. Країні потрібні мир і можливості для розвитку», - підсумував Сергій Ларін.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool